Background Image

SerVICII

Pure Smile Dental


image

URGENTE STOMATOLOGICE

Urgentele dentare sunt o prioritate pentru noi. Ne vom asigura ca primesti ingrijirea necesara in cel mai scurt timp.

Din categoria urgentelor dentare fac parte:
 a. durerea intensa
 b. abcesul
 c. fractura dentara
 d. decimentarea unei lucrari in zona frontala

Contacteaza-ne la 0770 810 102

image

PROFILAXIE

Pentru a păstra sănătatea dentară excelentă se recomandă vizita periodică la dentist o dată la 6 luni pentru evaluare, dar și pentru o igienizare profesională.

Beneficiile tratamentului / igienizării:
 • Dinții sunt curățați ,avand o nuanta mai deschisa
 • Dispariția mirosului neplăcut
 • Dispariția sensibilității gingivale
 • Cresterea duratei de viață a dinților
 • Prevenirea cariilor
 • Prelungirea vieții lucrărilor dentare,

image

ODONTOTERAPIE

Odontoterapia este metoda de tratare profesională a cariilor, a efectelor și complicațiilor acestora.

Primele semne ale apariției cariilor se manifestă prin:
 • dureri dentare
 • sensibilitate la rece, cald sau dulce
 • respirație urât mirositoare
 • colorații negre, gri sau maronii pe suprafața dinților afectați

Netratată la timp, afecțiunea poate duce la infecții, sau chiar la pierderea dintelui. Primul pas al tratamentului implică îndepărtarea țesutului afectat, urmat de curățarea și igienizarea zonei. Ultimul pas este astuparea cavității cu un material fizionomic ce se va integra perfect in structura dintelui.

La cabinetul stomatologic PURE SMILE DENTAL folosim materiale de ultimă generație pentru obturație, adaptate fiecărui caz în parte.

image

ESTETICA DENTARA

Tratamentele de estetică dentară precum tehnicile de albire, bijuterii dentare, lucrări protetice în laborator (coroane de ceramică integrală sau pe suport de zirconiu, fațetele ceramice) ajută la obținerea unui zâmbet sănătos și estetic. Cu toții ne dorim dinți frumos aliniați, drepți și de un alb strălucitor, dar în cele mai multe cazuri acest zâmbet se obține doar în cabinetul medicului stomatolog.

VINO LA CONSULTAȚIE!

image

PEDODONTIE

Pedodontia este specialitatea stomatologica ce are in vedere profilaxia si tratamentul afectiunilor specifice dentitiei temporare si a dentitiei permanente la adolescent..

La prima vedere, dintii de lapte pot parea lipsiti de importanta, avand in vedere ca vor face loc dentitiei permanente,insa tocmai din acest motiv trebuie sa fie sanatosi: integritatea si sanatatea unui dinte de lapte asigura sanatatea dintelui permanent care ii va lua locul.
Vizitele si interventiile stomatologice la copii trebuie sa fie cat mai scurte, de preferinta cand copilul este odihnit. Vom evita durerea, oboseala si plictiseala, iar atitudinea noastra va fi calda si blanda.Copilul trebuie familiarizat cu medicul stomatolog ,astfel incat vizita la medicul stomatolog sa nu fie un motiv de stres pentru acesta.

Recomandam parintilor sa acorde atentie sporita igienei orale a copiilor si sa elimine factorii de risc care pot produce carii pe dintii de lapte.

Asteptam sa ne cunoastem !

image

ENDODONTIE

Endodontia este partea stomatologiei care se ocupa de tratamentul corect si complet al canalelor radiculare. Se impune in cazul aparitiei unei inflamatii la nivelul pulpei dentare, ulterior durerea devenind tot mai intensa. Scopul tratamentului de canal este acela de a opri durerea si de a indeparta cauza, care de cele mai multe ori ,se datoreaza pulpei infectate , prevenind astfel aparitia de complicatii.

image

PARODONTOLOGIE

Parodontologia este o ramura a stomatologiei ce se ocupa cu sanatatea tesuturilor ce sustin dintii pe arcada dentara. Boala parodontala poate fi impartita in doua mari grupe: Gingivitele si Parodontopatiile. Vizitele regulate la medicul stomatolog ne ajuta sa depistam aceste probleme intr-un stadiu incipient,pentru a putea stopa evolutia bolii.

image

PROTETICA

Protetica dentară se ocupă cu restaurarea danturii din punct de vedere funcțional și estetic. Zirconiul sau ceramica sunt materialele care deservesc cele mai durabile si bune constructii in aceste cazuri. Echipa noastra va stabili exact ce tip de tratament si material vor fi folosite in aceste situatii.

image

ORTODONTIE

Aparatul dentar in ortodontie permite rearanjarea dintilor in pozitii noi,fizionomice si fiziologice. Acesta poate fi mobil sau fix. Atat la cei mici, cat si la adulti, in functie de starea danturii, vom stabili tipul de aparat dentar necesar ,cat si durata de timp in care va fi nevoie ca acesta sa fie atasat pe dinti astfel incat sa obtinem rezultatele dorite.

Tratamentul ortodontic este o investitie inteleapta in favoarea sanatatii dintilor, a sanatatii fizice si emotionale.

Pentru mai multe detalii programeaza-te la medicul nostru ortodont. Va asteptam cu drag sa facem echipa in acest drum spre sanatate si frumusete.

image

CHIRURGIE

Chirurgia dentara este o ramura complexa a stomatologiei, menita sa rezolve complicatiile dentare care pot afecta starea de sanatate sau functionarea corecta a dintilor. In categoria interventiilor chirurgicale dentare se numara urmatoarele: extractia de molar, extractia de molar de minte, extractie canini, extractie canini inclusi sau extractie incisivi,rezectii apicale,chistectomie.

Desi o astfel de interventie poate fi ampla , in prezent putem cu usurinta sa o rezolvam. In cabinetul nostru, vom avea grija sa eficientizam aceste proceduri, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura cat mai rapid de o dantura sanatoasa.

image

IMPLANTOLOGIE

Un implant dentar este o componentă protetică ce se inserează în osul mandibular sau maxilar pentru a substitui un dinte lipsă, a oferi suport pentru o lucrare protetică fixă, sau pentru o proteză mobilă. Implantologia este ramura stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți cu implanturi dentare.
Printre avantajele implantului dentar se enumera faptul ca nu afecteaza dintii vecini ,nu permite osului sa se resoarba mentinand functia prin masticatie,permite impartirea fortelor masticatorii ca si un dinte natural si sunt realizate dintr- un material biocompatibil.
Obiectivul implantologiei este imitarea cat mai fidela a esteticului natural care poate fi realizat cu multa indemanare de mana unui bun chirurg.
Pentru mai multe informatii te asteptam sa ne contactezi la numarul de telefon: 0770/810 102